طرز تهیه یک کیک عاشقانه برای مراسم های خاص
به گزارش همشهری آنلاین، کیک ردولوت یا کیک مخمل قرمز چیست؟ کیک «ردولوت» که در لغت به معنای «مخمل سرخ» است از جمله کیکهای محبوب برای مجالس و مهمانی است. با سرویس آشپزی همراه باشید.
مواد لازم برای تهیه کیک ردولوت کافی شاپی (برای ۸ تا ۱۰ نفر)
آرد سفید قنادی: ۲ و نیم لیوان فرانسوی دستهدار
روغن مایع: ۱ و نیم لیوان فرانسوی دستهدار
شکر: ۱ و نیم لیوان فرانسوی دستهدار
بیکینگ پودر: ۱ قاشق چایخوری
نمک: ۱ قاشق چایخوری
پودر کاکائو: ۱ قاشق مرباخوری
باتر میلک: ۱ لیوان فرانسوی دستهدار (هم دمای اتاق)
تخم مرغ: ۲ عدد درشت (هم دمای اتاق)
رنگ خوراکی قرمز: ۲ قاشق غذاخوری
عصاره وانیل: ۱ قاشق غذاخوری
سرکه سفید: ۱ قاشق چایخوری
خامه قنادی برای تزیین کیک: به مقدار دلخواه
مواد لازم تهیه خامه پنیری فراستینگ (کرم چیز فراستینگ کیک ردولوت)
پنیر خامهای (یکدست زده شده): ۴۵۰ گرم
پودر قند: ۴ لیوان فرانسوی دستهدار
کره (بدون نمک و آب شده در دمای اتاق): ۱ لیوان فرانسوی دستهدار
عصاره وانیل: ۱ قاشق مرباخوری
مواد لازم برای درست کردن باتر میلک کیک ردولوت
شیر (پرچرب): ۱ لیوان فرانسوی دستهدار
آبلیمو: ۱ قاشق غذاخوری
نکته: برای طرز تهیه کیک ردولوت برای ۶ نفر، میزان مواد بالا را نصف کنید.
مدت زمان آمادهسازی مواد اولیه: ۳۰ دقیقه
مدت زمان مورد نیاز برای پخت کیک ردولوت: ۴۵ دقیقه
مراحل طرز تهیه کیک مخمل قرمز کافی شاپی
کیک ردولوت خانگی با دستور کافی شاپی یک کیک عاشقانه و خاص برای مراسم خانوادگی است. شما میتوانید به سادگی کیک مخمل قرمز را در منزل تهیه کنید و برای مهمانی و تولد یک سورپرایز خوشمزه داشته باشید. جزییات روش تهیه این کیک قرمز را در ادامه بخوانید.
مرحله اول؛ آماده کردن باتر میلک برای کیک مخمل قرمز
در اولین مرحله از طرز تهیه کیک ردولوت مخملی خوشمزه و مجلسی باید مواد را به مدت ۳۰ دقیقه در دمای آشپزخانه بگذارید تا همدما با محیط شود.
فر را هم روی دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد تنظیم و روشن کنید تا گرم شود و در این فاصله ابتدا «باتر میلک» را درست کنید. برای درست کردن باتر میلک، یک لیوان فرانسوی دستهدار شیر پرچرب که به دمای محیط رسیده است را با یک قاشق غذاخوری آب لیموترش یا آبلیمو مخلوط کنید و به مدت ۱۰ دقیقه بگذارید تا استراحت کند.
آبلیمو باعث میشود که شیر بریده شود و ما هم دقیقا همین را میخواهیم، یعنی شیر بریده شده با آبلیمو که روی شیر کمی سفت شده است.
مرحله دوم؛ آماده کردن مایه کیک ردولوت
در این مرحله از طرز تهیه کیک ردولوت در خانه باید در یک کاسه بزرگ پودر کاکائو، آرد، نمک، شکر و بیکینگ پودر را با هم مخلوط کنید و سپس این مخلوط را ۲ تا سه بار الک کنید. در یک کاسه بزرگ دیگر روغن مایع، باتر میلک، دو عدد تخم مرغ، رنگ خوراکی قرمز، سرکه سفید و عصاره وانیل را با هم مخلوط کنید.
حالا محتوای هر دو ظرف را با هم در غذاساز یا میکسر بریزید و خوب با هم مخلوط کنید تا یک مایه خمیری یکدست و صاف به دست بیاید.
مرحله سوم؛ پختن کیک مخمل قرمز در فر
در مرحله سوم از طرز تهیه کیک مخملی قرمز باید قالب کیک را با کمی کره یا روغن چرب کنید و کف آن را با کاغذ روغنی بپوشانید. مایه کیک به دست آمده را در قالب کیک بریزید و قالب را داخل فر بگذارید. ۳۰ تا ۳۵ دقیقه زمان برای پختن کیک مخمل قرمز کافی است.
در دقیقه ۳۰ از پختن کیک مخمل قرمز یک خلال دندان داخل کیک بزنید، اگر وسط کیک چسبناک نبود کیک پخته است و به راحتی از قالب جدا میشود. اگر هم خمیر به خلال دندان چسبید کمی دیگر زمان بدهید تا کیک پخته شود.
بلافاصله بعد از پختن و پف کردن کیک آن را از قالب جدا کنید و داخل یک ظرف مناسب بگذارید.
مرحله چهارم؛ بریدن و تقسیم کردن کیک ردولوت به دو لایه
در این مرحله از طرز تهیه کیک ردولوت در خانه اجازه دهید تا کیک سرد شود و سپس آن را با یک چاقوی تیز از وسط به دو نیم تقسیم کنید.
برای اینکه یک کیک ردولوت صاف و یکدست داشته باشید بهتر است قسمت رویی کیک را که پف کرده است را هم با چاقو ببرید و کنار بگذارید و به این ترتیب دو لایه صاف و یکدست و گرد برای کیک به دست بیاورید.
مرحله پنجم: درست کردن خامه پنیری فراستینگ
اما طعم لایه میانی کیک ردولوت چیست؟ برای لایه میانی و لایه روی کیک مخمل قرمز باید از خامه پنیری فراستینگ (کرم چیز فراستینگ) استفاده کنید.
برای تهیه «خامه پنیری فراستینگ»، پنیر خامهای، شکر و کره نرم شده در دمای اتاق را در یک ظرف بریزید و با همزن برقی به مدت ۵ دقیقه میکس کنید تا یک مایه خامهای صاف و یکدست به دست بیاید.
مرحله آخر؛ خامه کشی کیک ردولوت
در آخرین مرحله از طرز تهیه کیک ردولوت با کرم پنیری به روش کافی شاپی باید روی لایه اول کیک را کاملا با کرم چیز یا همان کرم خامه پنیری خوب بپوشانید. حالا لایه دوم کیک را هم با دقت روی لایه اول کیک بگذارید و با کرم چیز تمام سطح آن را بپوشانید.
باقیمانده خامه پنیری را روی سطح اطراف کیک بمالید تا تمام سطح کیک با خامه پنیری پوشانده شود و سپس کیک را تزیین کنید که در ادامه این مطلب روش تزیین کیک مخمل سرخ را هم به شما میگوییم.
روش تهیه کیک ردولوت بدون فر و در قابلمه
برای تهیه کیک ردولوت مخملی بدون فر، کافی است با مواد کیک، مانند روش بالا، مایه کیک را درست کنید. سپس یک قابلمه بزرگ را روی حرارت بگذارید و درب آن را ببندید تا مثل فضای فر، داخل قابلمه گرم شود. مایه کیک مخمل قرمز را در قالب مخصوص کیک یا قالبهای مافین بریزید.
کف قابلمه را یک سه پایه بگذارید، قالب کیک را روی سه پایه بگذارید. دور درب قابلمه را دمکنی بپیچید و درب قابلمه را ببندید. حرارت قابلمه را کم کنید و زیر قابلمه را شعلهپخشکن بگذارید. بعد از ۴۵ دقیقه درب قابلمه را بردارید و کیک را تست کنید.
یک خلال دندان یا چنگال را در کیک فرو کنید. اگر مایه کیک به آن نچسبید، میتوانید حرارت را قطع کنید و درب قابلمه را بردارید. به خاطر داشته باشید که در ۳۰ دقیقه ابتدای پخت، به هیچ وجه درب قابلمه را باز نکنید تا پف کیک نخوابد. بعد از آماده شدن کیک مخمل سرخ، آن را مانند روش زیر، تزیین کنید.
فوت و فنهای خوشمزه شدن کیک ردولوت
طعم ردولوت کیک معمولاً به مواد تشکیلدهنده فیلینگ کیک ردولوت و اسانسهای به کار رفته در آن بستگی دارد. اما معمولاً در طرز تهیه کیک ردولوت کافی شاپی از طعمدهنده خاصی در داخل کیک استفاده نمیشود و از همین رو طعم متفاوتی با کیکهای ساده یا وانیلی ندارد.
در دستور کیک ردولوت با لبو معمولاً از آب لبوی غلیظ شده یا پودر لبو به جای رنگ خوراکی قرمز استفاده میشود. البته آب لبو رنگ بیشتری میدهد ولی پودر یا عصاره لبو روی طعم کیک، تاثیر نمیگذارد فقط باید مراقب بافت کیک باشید تا زیادی شل نشود.
اگر نگاهی به عکس تزیین کیک ردولوت بیندازید، متوجه میشوید که بیشتر این کیکها با استفاده از خردههای کیک، انواع میوه، خامه فرم گرفته، خامه سفید یا خامه شکلاتی و ترافلها و بیسکویتهای مختلف تزیین میشوند.