زندگی > تغذیه و آشپزی

طرز تهیه ۳ مدل کاناپه تابستانی ؛ پیش غذای خوشمزه و فوری


همشهری آنلاین- خدیجه نوروزی: کاناپه ها در اصل یک نوع ساندویچ روباز و تزئین شده فرانسوی هستند که با مواد مختلف روی نان تست یا پایه دیگری قرار می‌گیرند. خوراکی های خوشمزه و جذابی که با تزئین مناسب می‌توانند در هر مناسبتی به عنوان میان‌وعده یا پیش‌غذا سرو شوند. تهیه این کاناپه‌ها بسیار ساده و سریع است، و شما می‌توانید با ترکیب مواد مختلف و تزئینات متنوع، طعم‌های مختلفی را تجربه کنید. با ما همراه باشید.

بیشتر بخوانید:

جیب تاجر؛ فینگرفود ساده و خوشمزه عربی + طرز تهیه

طرز تهیه ۳ مدل کاناپه تابستانی ؛ پیش غذای خوشمزه و فوری

کاناپه ژامبون و پنیر

کاناپه ژامبون و پنیر یک فینگر فود خوشمزه و پرطرفدار است که با ترکیبی از نان تست، ژامبون (گوشت یا مرغ)، پنیر و گاهی اوقات سبزیجات و سس تهیه می‌شود. این فینگر فود به دلیل ظاهر جذاب و طعم لذیذش برای مهمانی‌ها و دورهمی‌ها بسیار مناسب است.

مواد لازم

نان تست یا نان برگر کوچک و نازک به میزان دلخواه
ژامبون برش‌های نازک به میزان دلخواه
پنیر خامه‌ای یا پنیر کم چرب
کیوی یا هندوانه برای تزئین
خیارشور یا زیتون برای تزئین
سس مایونز یا سس خردل اختیاری

طرز تهیه

ابتدا، نان‌ها را به شکل مستطیلی یا دایره‌ای برش دهید. معمولاً نان‌های تست یا نان برگر برای کاناپه ژامبون مناسب هستند. روی هر قطعه نان یک لایه پنیر خامه‌ای یا پنیر کم چرب بگذارید. برش‌های نازک ژامبون را روی پنیر قرار دهید. تعداد برش‌ها به اندازه نان شماست. اگر می‌خواهید، می‌توانید یک لیته سس مایونز یا سس خردل بر روی هر کاناپه ژامبون اضافه کنید. این مرحله اختیاری است و بستگی به ترجیح مهمانانتان دارد. برای تزئین، می‌توانید برش‌هایی از کیوی یا هندوانه روی هر کاناپه قرار دهید. همچنین می‌توانید خیارشور یا زیتون را به عنوان تزئین‌کننده‌ها استفاده کنید.

طرز تهیه ۳ مدل کاناپه تابستانی ؛ پیش غذای خوشمزه و فوری

کاناپه تخم مرغ و پنیر

کاناپه تخم مرغ و پنیر یک فینگر فود خوشمزه و پرطرفدار است که با ترکیبی از نان باگت، سیر، تخم مرغ و پنیر خامه ای به همراه پیازچه تهیه می شود. این فینگر فود هم به دلیل ظاهر جذاب و طعم لذیذش برای میان وعده ها به ویژه برای کودکان بسیار خوشایند است.

مواد لازم

پیازچه به مقدار لازم
سیر ۲ حبه
سس مایونز ۲ قاشق غذاخوری
کره یا روغن زیتون ۲ قاشق غذاخوری
پنیر خامه ای ۲۵۰ گرم
نان باگت ۲ عدد
تخم مرغ پخته ۳ عدد

طرز تهیه

ابتدا فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود.

نان باگت ها را به صورت حلقه ای و به یک اندازه برش بزنید. کره را آب کنید و با قلمو دو طرف نان ها را به کره آغشته کنید. نان ها را داخل سینی فر بچینید و به مدت ۵ دقیقه داخل فر قرار دهید تا نان ها کمی برشته شوند ، پس از پخت از فر خارج کنید و کناری قرار دهید تا نان ها سرد شوند.

سیرها را رنده کنید و به همراه پنیر و سس مایونز داخل کاسه ای بریزید و مخلوط کنید تا یکدست شود. سپس این سس را روی نان ها بزنید. تخم مرغ های پخته را رنده کنید و روی سس بریزید و در انتها مقداری پیازچه خرد شده یا شوید روی آن بپاشید و سرو کنید.

طرز تهیه ۳ مدل کاناپه تابستانی ؛ پیش غذای خوشمزه و فوری

کاناپه خیار

کاناپه خیار یک نوع فینگر فود است که از خیار به عنوان پایه استفاده می‌کند و معمولاً با موادی مانند پنیر، سبزیجات و مواد دیگر تزئین می‌شود. این غذا یک انتخاب محبوب برای مهمانی‌ها و مجالس است.

مواد لازم

خیار ۲۰۰ گرم
پنیر خامه ای ۱۰۰ گرم
نمک و فلفل به دلخواه
نان تست به میزان لازم
هویج رنده شده برای تزیین

طرز تهیه

ابتدا خیارها را با پوست رنده کنید و در صافی بریزید تا آب آن گرفته شود. پنیر خامه ای را در ظرفی بریزید و با قاشق کمی آن را نرم کنید و به خیار آب گرفته شده، با نمک و فلفل اضافه کنید. نان تست را با قالب یا کارد برش بزنید و از مواد تهیه شده روی آن بمالید و با هویج رنده شده روی آن را تزیین و سرو کنید.

طرز تهیه ۳ مدل کاناپه تابستانی ؛ پیش غذای خوشمزه و فوری

طرز تهیه ۳ مدل کاناپه تابستانی ؛ پیش غذای خوشمزه و فوری



منبع:همشهری آنلاین

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا