فرهنگ امنیت سایبری، حلقه مفقوده امنیت اطلاعات در ایران
به گزارش خبرنگار خبرگزاری سلامت (طبنا)زنجان، دکتر علی نوروززاده روز چهارشنبه(۱۰ اردیبهشت ماه) در جلسه شورای اداری استان زنجان، اظهار کرد: در عصر تحول دیجیتال و اهمیت روزافزون اطلاعات، ایجاد و تقویت زیرساختهای امنیت سایبری امری ضروری است تا مردم از حفاظت اطلاعات شخصی و حریم خصوصی خود اطمینان حاصل کنند.
وی با بیان اینکه یکی از چالشهای ما در حوزه امنیت سایبری نسبت به جهان، نبود فرهنگ نهادینهشده در این زمینه است، افزود: برای پیشرفت در این حوزه، ضروری است که نهتنها فرهنگ امنیت سایبری ترویج یابد،و تلاشهای هماهنگ و مستمری برای ایجاد و تقویت این فرهنگ صورت گیرد.
رئیس مرکز مدیریت راهبردی افتا،اظهار داشت: فرهنگ امنیت سایبری به معنای مجموعهای از باورها، رفتارها و آگاهیهای جمعی است که اهمیت حفاظت از اطلاعات و مقابله با تهدیدات سایبری را در زندگی شخصی و اجتماعی برجسته میکند.
نوروز زاده با بیان اینکه همه ما به عنوان مسئولین، وظیفه حفاظت از اسرار مردم را بر عهده داریم و هر یک در بخشی از این مسئولیت شریک هستیم، بیان کرد: تعاملات ما باید به گونهای باشد که وظیفه امنیت سایبری به طور کامل انجام شود و با عنوان مجریان این حوزه، به صورت عملیاتی و منسجم پیادهسازی گردد.
وی با بیان اینکه امنیت سایبری بدون مشارکت فعال بخش خصوصی امکانپذیر نیست، اظهار کرد: ضروری است که بخش خصوصی نقش پررنگتر و مسئولانهتری در این خصوص ایفا کند تا زیرساختهای امنیتی تقویت شده و از مخاطرات دیجیتال پیشگیری شود.
رئیس مرکز مدیریت راهبردی افتا، با بیان اینکه در حوزه امنیت سایبری، ضروری است نیروهای فناوری اطلاعات در ادارات بیشتر مورد توجه قرار گیرند، گفت: احترام به این نیروها و حفظ جایگاه و حقوق آنها باید در اولویت باشد، چرا که نقش کلیدی آنها در ارتقای امنیت اطلاعات و مقابله با تهدیدات سایبری انکارناپذیر است.
انتهای پیام/