فعالیت ۲۲ شعبه خانه نخبگانی در۶۰ پایگاه علمی در مازندران
به گزلرش طبنا، محمد هادی موذن امروز (یکشنبه) ۲۱ اردیبهشت در نشست خبری که در محل بسیج سازندگی برگزار شد به نخستین تفاهمنامه خیزش نهضت جدید علمی در حمایت از نخبگان اشاره کرد و افزود: شبکه سازی، جریان سازی و امیدآفرینی از اهداف این سازمان محسوب میشود.
مسئول بسیج علمی، پژوهشی و فناوری سپاه کربلا از عضویت هزار و ۷۰۰ نخبه مازندرانی در بسیج علمی، پژوهشی و فناوری سپاه کربلا خبر داد و گفت: همچنین ۱۲۷ نفر هیأت علمی مشغول به فعالیت هستند.
موذن از آموزش ۲۰۰ هزار نفر ساعت طی سال گذشته در قالب طرح تقویت دانش آموزان برای رفع مشکلات محتوای درسی اشاره کرد و گفت: پایگاه شهید طوسی سال گذشته چهار هزار و ۷۰۰ دانش آموز را تحت پوشش قرار داد.
مسئول بسیج علمی، پژوهشی و فناوری سپاه کربلا به تشریح طرح شهید احمدی روشن که در قالب پایگاههای علمی است، پرداخت و افزود: در این طرح برنامههایی مثل آزمون و تستگیری به منظور تقویت بنیه علمی از دانشآموزان انجام میشود.
وی با بیان اینکه طرح شهید چمران با رویکرد حمایت از ایده مبتکران تازه کار تا سقف ۲۰ میلیون تومان کمک بلاعوض به طرحهای نوآورانه، دارای قابلیت تجاری شدن و آینده بازار اختصاص میدهد، اظهار کرد: طرح شهید شهریاری هم از دیگر طرحهای حمایتی است که بسیج علمی تا سقف ۳۰ درصد از آن حمایت میکند.
موذن، طرح باقرالعلوم را یکی دیگر از طرحهای حمایت از نخبگان و ایدههای نوین مطرح کرد و ادامه داد: در اجرای این طرح تا سقف ۶۶۰ میلیون تومان کمک بلاعوض داریم که در سطوح مختلف با مبلغ تعیین شده به متقاضیان پرداخت میشود. همچنین در این طرح هفته گذشته بالغ بر ۴۶۰ میلیون تومان هزینه حمایتی را به هفت طرح از پیشرو تا سطح سه پرداخت شد.
وی افزود: طرح جهاد علمی، برای رفع نیازهای نیروی مسلح است در فرایند این طرح اگر اساتید دانشگاه پروپوزالی را با رویکرد رفع نیازها در این بخش ارائه دهند مورد حمایت قرار میگیرند.
موذن طرح «تا ثریا» را مدل دیگر طرح حمایتی در بسیح علمی، پژوهشی و فناوری سپاه کربلا دانست و خاطرنشان کرد: در این طرح بسیج علمی تا سه ماه از شرکتهای دانش بنیان حمایت و تا سقف ۳۰۰ میلیون تومان وام قرضالحسنه پرداخت میکند.
مسئول بسیج علمی سپاه کربلا با اعلام اینکه طرح امام صادق برای طرحهای حوزه علوم انسانی و صنایع خلاق مردم پایه و تاسیس شرکتهای حکمرانی نرم(مانند انیمیشن و… ) متقاضیان را مورد حمایت قرار میدهد، یادآور شد: هشت مرکز رشد در مازندران فعال است که دو مرکز رشد مکاترونیک و الکترونیک در ساری پایش میشود.
وی با اشاره به این نکته که پیشبینی میشود امسال ۲۰۰ طرح در حوزه طرح باقرالعلوم و امام صادق (ع) ارائه شود، تصریح کرد: اعتبار پیشبینی شده برای طرحهای این دو حوزه ۲۰ میلیارد تومان است.