نوشیدنیهای صنعتی باعث افت انرژی میشوند
همسو پزشکی: غزاله اسلامیان افزود: مصرف نوشیدنیها و مدیریت آب بدن، مصرف حداقل سه لیتر آب در روز (در صورت تعریق زیاد، بیشتر آب بنوشید) ضرورت دارد ضمن اینکه رنگ ادرار کمرنگ ملاک خوبی برای دریافت مایعات کافی است.
وی با اشاره به اینکه مصرف نوشیدنیهای مفید راهکار مناسبی برای جلوگیری از گرمازدگی است، ادامه داد: آب خنک (نه یخ!) به همراه چند قطره آبلیموی تازه کمبود الکترولیتها را جبران خواهد کرد. دوغ کمنمک خانگی منبع غنی کلسیم و پروبیوتیک و شربتهای طبیعی مانند خاکشیر، تخمشربتی یا عرق نعنا با عسل برای بدن خنک کننده و ضد عطش است.
عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، پرهیز از مصرف نوشابههای گازدار، قهوه و چای پررنگ را مورد تاکید قرار داد و افزود: این نوشیدنیها مدر و تشدیدکننده کمآبی است ضمن اینکه باید از مصرف نوشیدنیهای شیرین صنعتی هم پرهیز کنید چون این نوشیدنیها باعث افزایش سریع قند خون و افت انرژی میشود.
وی با اشاره به اینکه مصرف میوهها و سبزیجات از کم آبی و یبوست پیشگیری میکند، گفت: از میوههای آبدار مثل هندوانه، خیار، پرتقال، انگور و سیب استفاده کنید این مواد غذایی جایگزین طبیعی آب و املاح است ضمناً میوههای خشک مثل خرما به بدن انرژی فوری میرساند و همچنین کشمش، برگه زردآلو و انجیر خشک به دلیل فیبر بالا برای گوارش مفید است.