زندگی > تغذیه و آشپزی

چطور آش ترش به سبک اهالی گیلان بپزیم؟


همشهری آنلاین: آش ترش یکی از غذاهای قدیمی ایرانی است که قدمت آن به دوران باستان می رسد. این آش در دوران ساسانیان به عنوان یک غذای ملی شناخته می شد و در مراسمات مختلف مانند نوروز و جشن های مذهبی سرو می‌شد. این آش در مناطق مختلف کشور با دستورالعمل ها و مواد اولیه مختلفی پخته می‌شود.

آش ترش گیلانی

آماده‌سازی‌: یک ساعت

پخت: ۹۰دقیقه

تعداد:۳نفر

مواد لازم:

سبزی آش(تره، جعفری، گشنیز، نعناع و اسفناج): ۲۵۰ گرم

برنج نیم دانه: ۳۰۰گرم

سیر داغ، پیاز داغ و نعناع داغ: به میزان دلخواه

نمک، فلفل و زردچوبه: به میزان لازم

باقالی سبز: ۱۲۰ گرم

نخود: ۵۰ گرم

آبغوره: ۱۰۰گرم

لوبیا چیتی: ۱۲۰ گرم

روغن: به میزان لازم

چطور آش ترش به سبک اهالی گیلان بپزیم؟

طرز تهیه:

۱.لوبیا چیتی، نخود، باقالی و برنج را که از شب قبل خیس کرده‌اید، بپزید.

۲.در یک قابلمه مقداری زردچوبه و فلفل را در روغن تفت دهید، برنج، نمک و سبزیجات را به قابلمه اضافه کنید و هم بزنید. آب را به مخلوط برنج و سبزیجات اضافه کرده و بپزید.

۳.پس از پخته شدن برنج، حبوبات پخته شده را اضافه کنید تا همه مواد به خوبی باهم بپزند.

۴.سیر را له کرده و در روغن تفت دهید. مقداری نعناع به محتوای درون تابه اضافه کره و تفت دهید و درنهایت مواد را به قابلمه‌آش اضافه کنید.

۵.بعد از پخت کامل حبوبات آبغوره و نمک را به آن اضافه کرده و هم بزنید تا ‌آش جا بیفتد.

نکته:

برای خوشمزه‌تر شدن‌آش می‌توانید از رب انار یا آلوچه استفاده کنید تا علاوه بر تیره‌تر شدن رنگ نهایی‌آش، مزه متفاوتی را به‌آش بدهد.



منبع:همشهری آنلاین

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا