زندگی > تغذیه و آشپزی

چطور برای سحری سیب‌پلوی کرمانشاهی بپزیم؟ + فوت و فن‌ها


همشهری آنلاین: سیب‌پلوی کرمانشاهی یک غذای قدیمی و محلی است که مواد اولیه آن در دسترس است و تهیه آن یک ساعت بیشتر زمان نمی‌خواهد.

نام غذا: سیب‌پلوی کرمانشاهی

آماده‌سازی: ۳۰ دقیقه

پخت: ۶۰ دقیقه

برای ۵ نفر

مواد لازم:

پیاز متوسط: یک عدد

سیب‌زمینی: ۲ عدد

برنج: ۳ لیوان

شوید تازه یا خشک: ۲ قاشق غذاخوری

کشمش پلویی: ۲ قاشق غذاخوری

نمک، فلفل و زردچوبه: به میزان لازم

طرز تهیه:

۱.پیاز را خلالی و در تابه با روغن کم سرخ کنید.

۲.سیب‌زمینی‌ها را نگینی خرد کنید و سپس به تابه اضافه کنید. شوید و ادویه‌ها را به مواد بیفزایید.

۳.برنج را آبکش و سپس با مواد داخل تابه لایه‌به‌لایه دم کنید.

۵.کشمش پلویی را بخیسانید، بعد آن را در روغن تفت دهید و روی سیب‌پلو بریزید.

نکته: بعد از اضافه کردن شوید، حرارت را زود خاموش کنید، چراکه ممکن است شوید تلخ شود.

چطور برای سحری سیب‌پلوی کرمانشاهی بپزیم؟ + فوت و فن‌ها



منبع:همشهری آنلاین

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا