زندگی > تغذیه و آشپزی

چطور چیکن برگر خانگی بپزیم؟


همشهری آنلاین: چیکن برگر خانگی در کمتر از ۳۰ دقیقه آماده می‌شود و طعم متفاوتی دارد.

نام: چیکن برگر

آماده‌سازی: ۱۵ دقیقه

پخت: ۳۰ دقیقه

تعداد: ۲ نفر

مواد لازم:

سینه مرغ: ۴۰۰ گرم

پیاز: ۲ عدد

سیر: یک حبه

آرد سوخاری: ۲ قاشق غذاخوری

تخم‌مرغ: یک عدد

پنیر ورقه ای: ۲ عدد

نان همبرگر: ۲ عدد

زردچوبه، روغن، نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم

طرز تهیه:

۱.سینه‌مرغ را چرخ کنید و پیاز و سیر رنده‌شده و آب گرفته را به آن اضافه کنید.

۲.تخم‌مرغ، آردسوخاری و ادویه‌ها را به ترکیب مرغ اضافه کنید و مواد را خوب ورز دهید.

۳.با استفاده از قالب یا ظرفی گرد دایره‌های هم اندازه از مواد جدا کنید و بین دایره‌ها کیسه فریزر بگذارید تا به هم نچسبند.

۴.چیکن‌برگرها را ۳۰ دقیقه در فریزر بگذارید تا مواد استراحت و بافت منسجمی پیدا کند.

۵.دوطرف برگرها را در روغن داغ سرخ کنید و در نان همبرگری قرار دهید.

نکته: مراقب باشید آرد سوخاری زیاد نشود تا چیکن‌برگر بافت خشک و سفت پیدا نکند.

چطور چیکن برگر خانگی بپزیم؟



منبع:همشهری آنلاین

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا