زندگی > تغذیه و آشپزی

کیک سینامون؛ یک عصرانه خوشمزه با طعم دارچین


به گزارش همشهری آنلاین، سینامون در زبان انگلیسی به معنی دارچین هست. کیک سینامون که برخی به اشتباه سینابون تلفظ می کنند بسیار خوش عطره و بافت لطیفی دارد. در ادامه با ما همراه باشید تا طرز تهیه این کیک نرم و لطیف را برای یک عصرانه جذاب به شما آموزش دهیم.

کیک سینامون؛ یک عصرانه خوشمزه با طعم دارچین

مواد لازم برای کیک سینامون:

تخم مرغ : ۳ عدد
شکر : ۱ پیمانه سر خالی
روغن : نصف پیمانه
شیر ولرم : نصف پیمانه
بکینگ پودر : ۱ قاشق چایخوری
آرد : ۱/۵ پیمانه
وانیل : ۱/۴ قاشق مرباخوری

مواد میانی برای تهیه کیک سینامون:

پودر نارگیل : نصف پیمانه
شکر قهوه ای : ۲ قاشق غذاخوری
دارچین : ۱ قاشق مرباخوری
پودر گردو : ۱ قاشق غذاخوری
پودر کاکائو و قهوه دو قاشق غذاخوری

کیک سینامون؛ یک عصرانه خوشمزه با طعم دارچین

طرز تهیه و دستور پخت کیک سینامون:

۱. ابتدا تخم مرغ و شکر و وانیل را با همزن می زنیم تا حجمش دو برابر شود.
۲. بعد روغن و شیر را اضافه کرده و هم می زنیم.
۳. سپس آرد و بکینگ پودر که سه بار الک شده را به مواد اضافه کرده و هم می زنیم تا یکدست شود.
۴. نصف مواد را داخل قالب چرب شده می ریزیم.
۵. مواد میانی را ریخته و روی آن مابقی مواد را می ریزیم.
۶. قالب را به مدت ۴۰ دقیقه داخل فر از قبل گرم شده با دمای ۱۷۰ درجه میگذاریم.
۷. پس از پخت از قالب خارج کرده و به دلخواه تزیین کنید.



منبع:همشهری آنلاین

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا