زندگی > تغذیه و آشپزی

۷ میوه که می‌توانند نیاز بدن شما به منیزیم را تامین کنند



به گزارش همشهری آنلاین، منیزیم یک ماده معدنی است که بوسیله بدن ما تولید نمی‌شود و به در مهار استرس، پیشگیری از یبوست، خواب مناسب، عملکرد طبیعی عصب و عضله، کنترل فشار خون و سلامت قلب، تنظیم قند خون و سلامت استخوان کمک می‌کند.

یک بررسی اخیر نشان داد که خوردن غذاهای غنی از منیزیم بیشتر با سلامت بهتر مغز با افزایش سن – به ویژه در زنان – مرتبط است و به طور بالقوه خطر ابتلا به زوال عقل را کاهش می‌دهد.

البته عملکرد منیزیم در بدن درهماهنگی با سایر ویتامین‌ها انجام می‌شود و مهم این است که رژیم غذایی متنوعی داشته باشید. برای مثال ویتامین B۶ یا پیریدوکسین به انتقال منیزیم به سلول‌های ما کمک می‌کند و پتاسیم و منیزیم به برطرف شدن اختلالات الکترولیتی که می‌توانند باعث ضعف و خستگی شوند، کمک می‌کنند.

توجه داشته باشید که یک مرد بزرگسال روزانه به ۴۰۰ تا ۴۲۰ میلی‌گرم و یک زن بزرگسال به ۳۱۰ تا ۳۲۰ میلی‌گرم از این ماده معدنی نیاز دارد

اکنون که فصل گرم سال فرا رسیده است، باید بشقاب خود را از غذاهای غنی از منیزیوم پر کنید تا از سلامت بهتری برخوردار شوید.

۱) انجیر: انجیر که یکی از ستاره‌های رژیم غذایی مدیترانه‌ای یکی از میوه‌های غنی از منیزیم است، به طوری که یک فنجان انجیز خشک حاوی ۱۰۱ میلی‌گرم منیزیم است. انجیر که به دلیل تأثیر مفیدش بر اختلالات دستگاه گوارش، تنفسی، التهابی، متابولیک و قلبی عروقی شناخته شده است، همچنین سرشار از فیبر و تعدادی از ریزمغذی‌های دیگر از جمله آهن، پتاسیم، کلسیم و ویتامین K است.

۲) زردآلو: زردآلو که باز یکی از اجزای رژیم غذایی سالم مدیترانه‌ای است، غنی از منیزیوم است و یک فنجان زردآلوی خشک یا برگه زردآلو حاوی حاوی ۴۱.۶ میلی‌گرم منیزیم است. زردآلو همچنین سرشار از ویتامین A، نیاسین، ویتامین E، آهن، پتاسیم و کلسیم است. به علاوه، این میوه به بهبود مشکلات دستگاه گوارش، تنفسی، التهابی، متابولیک و قلبی عروقی کمک می‌کند.

۳) موز: یک موز متوسط که یکی از شناخته‌شده‌ترین منابع پتاسیم است، ۳۲ میلی‌گرم منیزیم نیز برای بدن فراهم می‌کند. نشان داده شده است که این میوه ضد التهاب، آنتی‌اکسیدان، ضد سرطان و ضد دیابت است. جالب اینجاست که فقط خود میوه موز نیست که مفید است – پوست آن حاوی ترکیبات فنولی است که به طور بالقوه ممکن است خطر ابتلا به بیماری‌های مزمن مانند بیماری‌های قلبی، دیابت و انواع از سرطان را کاهش دهد.

۴- کیوی: کیوی بیشتر به خاطر مقادیر بالای ویتامین C خود شناخته شده است و بررسی‌ها نشان داده‌اند که مصرف با بهبود سلامت روانی ارتباط دارد، اما این میوه در عین حال منبع غنی از پتاسیم هم هست. یک فنجان کیوی ۲۸.۸ میلی‌گرم منیزیم فراهم می‌کند که یک مزیت اضافی علاوه بر اثر این میوه در بهبود خلق‌وخو است.

۵- پرتقال: پرتقال نیز که به خاطر مقادیر بالای ویتامین C خود شناخته شده است، اما یک پرتقال همچنین حاوی ۱۵ میلی‌گرم منیزیم هم هست. بررسی‌ها نشان داده‌اند که پرتقال‌ خواص آنتی‌اکسیدانی و ضدالتهابی دارد و از میکروب‌های طبیعی روده پشتیبانی کنند، به کنترل وزن کمک ‌می‌کند، عملکرد شناختی را افزایش می‌دهد، میزان چربی، قند و فشار خون را در حد سالم حفظ می‌کند.

۶- آووکادو: یک وعده آووکادو که معادل نیم فنجان آن است حاوی ۲۲ میلی‌گرم منیزیم است. این میوه همچنین حاوی چربی‌های تک‌اشباع‌شده و چنداشباع‌نشده سالم برای قلب است و یک بررسی اخیر نشان می‌دهد که مصرف بالاتر آووکادو (بیشتر از دو وعده در هفته) خطر بیماری‌های رگ‌های خون‌رسان به عضله قلب (رگ‌های کورونری) را کاهش می‌دهد.

۷- پشن فروت: یک فنجان پشن فروت حاوی مقدار بالای ۶۸.۴ میلی‌گرم منیزیم است. پشن فروت علاوه بر مقدار زیاد منیزیوم منبع خوبی برای فیبر، مواد آنتی‌اکسیدان و ویتامین‌های ‌A و C است. یک بررسی اخیر نشان داد که افرادی که روزی یک لیوان از آب این میوه را می‌نوشند، نسبت به افرادی که این میوه را مصرف نمی‌کنند، میزان‌های طبیعی‌تر قند خون دارند و توانایی کاری‌شان تشدید می‌شود.



منبع:همشهری آنلاین

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا