زندگی > تغذیه و آشپزی
-
چرا خورش بادمجان تلخ می شود؟ چاره چیست؟
به گزارش همشهری آنلاین، خورشت بادمجان یکی از پرمصرفترین غذاهای ایرانی است که با ترفندهای مختلف و چندین روش پخت،…
بیشتر بخوانید » -
اشتباهی که اکثر خانمها در طرز تهیه سس بشامل می کنند | روش درست چیست؟
به گزارش همشهری آنلاین، سس بشامل یکی از سسهای اصلی است، زیرا میتوان از آن در بسیاری از غذاها استفاده…
بیشتر بخوانید » -
پیکاتای مرغ با سس لیمویی ؛ یک غذای کلاسیک ایتالیایی
به گزارش همشهری آنلاین، پیکاتای مرغ یک دستور غذای خوشمزه ایتالیایی است. این سینه مرغ است که در سس با…
بیشتر بخوانید » -
میوه تابستانی که کلسیم بیشتری از شیر دارد | دیگر کدام میوه ها منبع کلسیم هستند؟
به گزارش همشهری آنلاین، برخلاف تصور بسیاری از افراد تنها منبع کلسیم، فراورده های لبنی مانند شیر، ماست و… نیستند…
بیشتر بخوانید » -
۶ خوراکی برای کاهش استرس
همشهری آنلاین – آرش نهاوندی: در این مطلب به خوراکیهای موثر در کاهش استرس میپردازیم. ماست ماست. یکی از مواد…
بیشتر بخوانید » -
طرز تهیه گراتن مرغ و آویشن | یک طعم خوشمزه و بی نظیر از یک غذای بین المللی
همشهری آنلاین- خدیجه نوروزی: گراتن از غذاهای بین المللی جذاب هست که می توان آن را با مواد غذایی مختلفی…
بیشتر بخوانید » -
نان گریسینی؛ نان ترد و بیسکویتی ایتالیایی
به گزارش همشهری آنلاین، نان گریسینی، نان ترد و بیسکویتی ایتالیایی است که به حالت میله ای درست شده و…
بیشتر بخوانید » -
نکات تغذیه ای که برای حفظ سلامتی در شرایط جنگی باید رعایت کنید
به گزارش همشهری آنلاین، دکتر احمد اسماعیلزاده، مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، ضمن تأکید…
بیشتر بخوانید » -
طرز تهیه کباب ترش گیلانی ؛ اسرار خوش طعم شدن گوشت آن
همشهری آنلاین- خدیجه نوروزی: رمز خوشمزگی کباب ترش استفاده از سبزی های محلی است. اگر این سبزی ها را در…
بیشتر بخوانید » -
پاستا گوجه ای؛ طعم جدید پاستا بدون مرغ و گوشت
به گزارش همشهری آنلاین، بعید به نظر میرسد که این روزها کسی پاستا دوست نداشته باشد آن هم با آن…
بیشتر بخوانید »