زندگی > تغذیه و آشپزی
-
طرز تهیه دلمه برگ مو با چاشنی رب انار
فرقی نمی کند دنبال یک پیش غذای ساده باشید، یا یک ناهار یا شام سبک؛ دلمه قطعا می تواند انتخاب…
بیشتر بخوانید » -
روش تهیه میرزا قاسمی با بادمجان کبابی و رب گوجه | تلخی بادمجان را چگونه بگیریم ؟ ؛ فوت و فن خوشمزه شدن میرزا قاسمی
به گزارش همشهری آنلاین به نقل از نمناک، میرزاقاسمی که به عنوان یکی از خوراکهای محلی شمال ایران شناخته میشود،…
بیشتر بخوانید » -
کلوچه لیمویی؛ کلوچه پرطرفدار بین المللی + طرز تهیه
به گزارش همشهری آنلاین، کوکی لیمویی یکی از کلوچههای خوشمزه، خوش عطر و معروف بین المللی میباشد و بافت آن…
بیشتر بخوانید » -
۶ غذای دریایی سرطان زا که نباید مصرف کنید
به گزارش همشهری آنلاین، دانشمندان هشدار دادهاند در ۶ غذای دریایی مشخص، میکروپلاستیکهای خطرناکی هستند که به ابتلای فرد به…
بیشتر بخوانید » -
ماست با عسل چه خاصیتی دارد ؟ ؛ فواید خوردن ماست و عسل
به گزارش همشهریآنلاین، تحقیقات جدید یکی از عادات تغذیه مدیترانهای را که مصرف ماست به همراه عسل است، به لحاظ…
بیشتر بخوانید » -
صبح ها قهوه بخوریم چه اتفاقی در بدنمان میافتد؟ ؛ بهترین زمان مصرف قهوه
به گزارش همشهری آنلاین، تحقیقات جدید نشان می دهد که مصرف قهوه فقط در صبح با کاهش ۱۶ درصدی خطر…
بیشتر بخوانید » -
نشانههای کمبود ویتامین C در بدن
به گزارش همشهری آنلاین، اگر کمبود ویتامین C به مدت ۳ ماه یا بیشتر ادامه یابد، علائمی مانند خونریزی از…
بیشتر بخوانید » -
پوست نارنج را دور نریزید ! | روش تهیه مربای پوست نارنج ؛ ترفند از بین بردن تلخی مربای نارنج
به گزارش همشهری آنلاین به نقل از نمناک، برای درست کردن مربای پوست نارنج ابتدا خلال نارنج ها را پاک…
بیشتر بخوانید » -
معجزه سلامتی با روزی ۲ خرما
همشهری آنلاین – آرش نهاوندی: مشخصات غذایی خرما خوب است. این خوراکی نسبت به اکثر میوههای تازه کالری بیشتری دارند…
بیشتر بخوانید » -
با روغن هسته انگور و خواص بینظیر آن آشنا شوید
به گزارش همشهری آنلاین، در سالهای اخیر محبوبیت روغن هسته انگور هم به میزان چشمگیری افزایش پیدا کرده است و…
بیشتر بخوانید »