زندگی > تغذیه و آشپزی
-
چرا باید هر روز ۲۱ عدد مویز بخوریم؟
به گزارش همشهری آنلاین، مویز از خشک شدن دانههای انگور سیاه به دست میآید و بسیار انرژیزا و مقوی میباشد.…
بیشتر بخوانید » -
طرز تهیه بولامه یا بولاماق؛ غذای سنتی گلستانی ها برای روز هفتم زایمان
به گزارش همشهری آنلاین، بولامه غذایی تقریبا شبیه حلیم است که با برنج، روغن حیوانی و شکر طبخ میشود. در…
بیشتر بخوانید » -
چرا نباید میوهها را آبگیری کرد؟
به گزارش همشهری آنلاین، برای داشتن بدنی سالم، بهترین راه مصرف میوهها به صورت کامل است. در ادامه بخوانید که…
بیشتر بخوانید » -
در مصرف موز این اشتباه رایج را تکرار نکنید
به گزارش همشهری آنلاین به نقل از اطلاعات آنلاین، موز پرمصرفترین میوه تازه در آمریکا، با مصرف سالیانه نزدیک به…
بیشتر بخوانید » -
پشت پرده سیب زمینی های نیمه آماده
به گزارش همشهری آنلاین، غذاهای نیمه آماده طی چند سال اخیر به دلیل مشغله زیاد مردم و تند شدن ریتم…
بیشتر بخوانید » -
با این ۴ اشتباه غذای خود را از بین میبرید
همشهری آنلاین – آرش نهاوندی: این اتفاق لزوما آگاهانه رخ نمیدهد و ممکن است ناآگاهانه مرتکب اشتباهات رایج آشپزی شده…
بیشتر بخوانید » -
تهیه موهیتو با هندوانه به ۲ روش گازدار و بدون گاز | ۲ نکته برای خوشمزه شدن موهیتو با هندوانه
به گزارش همشهری آنلاین، موهیتو هندوانه نوشیدنی تابستانی جذابی است که با ترکیب طعم شیرین هندوانه، طراوت نعنا و ترشی…
بیشتر بخوانید » -
این محصولات اجازه استفاده از نام «شکلات» را ندارند
به گزارش همشهری آنلاین، سازمان ملی استاندارد ایران اعلام کرد: در پی انتشار مطلبی درباره کیفیت و ماهیت شکلاتهای موجود…
بیشتر بخوانید » -
دسر خوشمزهای که رفلاکس اسید را متوقف میکند!
همشهری آنلاین-مریم شیرافکن: رفلاکس اسید، یا همان ترشکردن، یکی از رایجترین مشکلات گوارشی است که بسیاری از ما بعد از…
بیشتر بخوانید » -
دسر خوشمزهای که رفلاکس اسید معده را متوقف میکند!
همشهری آنلاین-مریم شیرافکن: رفلاکس اسید، یا همان ترشکردن، یکی از رایجترین مشکلات گوارشی است که بسیاری از ما بعد از…
بیشتر بخوانید »