زندگی > تغذیه و آشپزی
-
عوارض خطرناک مصرف بیش از اندازه خوراکی های ترش مزه
به گزارش همشهری آنلاین، انسان، می تواند پنج مزه را احساس کند. این مزه ها شوری، شیرینی، اومامی، تلخی و…
بیشتر بخوانید » -
آموزش طعم دار کردن بال کبابی به ۴ روش
همشهری آنلاین- خدیجه نوروزی: بسیاری از مرغ فروشی ها و پروتئینی ها، بال مزه دار را به قیمت های گرانی…
بیشتر بخوانید » -
قهوه زردچوبه چیست؟ | از خواص ضدالتهابی تا ملاحظات مصرف
به گزارش همشهری آنلاین، قهوه زردچوبه نوشیدنی گرمی است که با افزودن زردچوبه به یک فنجان قهوه سنتی تهیه می…
بیشتر بخوانید » -
در رژیم میوهخواری چه بخوریم و چه نخوریم؟
به گزارش همشهری آنلاین، در دنیای پرتلاطم رژیمهای غذایی، “رژیم میوهخواری” به عنوان یک رویکرد تغذیهای خاص، توجه بسیاری را…
بیشتر بخوانید » -
بعد از ۳۰ سالگی چه بخوریم جوان بمانیم؟
همشهری آنلاین – آرش نهاوندی: افزایش سن یک سراشیبی نیست بلکه فقط به این معنی است که بدن شروع به…
بیشتر بخوانید » -
در بارداری چی خوبه بخوریم ؟ ؛ راهنمای طلایی تغذیه در بارداری
به گزارش همشهری آنلاین، در حالی که تغذیه مناسب در دوران بارداری نقشی حیاتی در سلامت مادر و جنین ایفا…
بیشتر بخوانید » -
اشتباهات رایج در رژیم گیاهخواری
به گزارش همشهری آنلاین، پیروی از یک رژیم گیاهخواری بدون آگاهی کامل میتواند به برخی خطاهای جدی منجر شود که…
بیشتر بخوانید » -
۲ روش طعم دار کردن جوجه که طعم کباب را بی نظیر می کند
همشهری آنلاین-خدیجه نوروزی: روش های مختلفی برای مرینیت کردن جوجه وجود دارد که گاها نیاز به زمان زیادی دارد تا…
بیشتر بخوانید » -
شکلاتهایی که در بازار ایران وجود دارد، شکلات نیستند، بلکه…
به گزارش همشهری آنلاین، تاریخچه شکلگیری صنایع غذایی به قرنها قبل برمیگردد. زمانی که انسانها مجبور بودند مواد غذایی و…
بیشتر بخوانید » -
آیا مولتیویتامین واقعاً ضروری است؟
به گزارش همشهری آنلاین، آیا مصرف مولتیویتامین واقعاً مفید است یا تنها تبلیغات تجاری ما را به خرید این محصولات…
بیشتر بخوانید »