زندگی > مهارتهای زندگی
-
چیکار کنیم پیاز چشم را نسوزاند؟ ؛ راهحل علمی خرد کردن پیاز بدون اشک ریختن
به گزارش همشهری آنلاین به نقل از زومیت، با بریدن پیاز ترکیباتی سرشار از گوگرد در هوا پراکنده میشوند که…
بیشتر بخوانید » -
یک کیلو عدس برای چند نفر عدسی میدهد؟ ؛ راهنمای کامل محاسبه مقدار عدس برای هر نفر
به گزارش همشهری آنلاین، عدسی، این غذای سنتی و مقوی ایرانی، نهتنها بهعنوان یک وعده غذایی کامل و مغذی شناخته…
بیشتر بخوانید » -
آیا سرکه سیب خراب می شود ؟ ؛ بهترین روش و ظرف برای نگهداری سرکه
به گزارش همشهری آنلاین به نقل از نمناک، سرکه سیب یکی از مواد غذایی با ارزش بالا است اما نحوه…
بیشتر بخوانید » -
چیکار کنیم نعناع روی دوغ نماند ؟ ؛ راز معلق ماندن نعنا در دوغ
به گزارش همشهری آنلاین، حتماً برای شما هم پیش آمده که با اضافه کردن نعناع خشک به دوغ، حتی پس…
بیشتر بخوانید » -
بلانچ کردن سبزیجات یعنی چه؟ + آموزش بلانچ کردن برگ مو برای نگهداری طولانی مدت در فریزر
به گزارش همشهری آنلاین، بلانچ کردن سبزیجات (Blanching) یک فرآیند پخت سریع است که در آن سبزیجات را برای مدت…
بیشتر بخوانید » -
از کجا بفهمیم کشک خراب شده ؟ ؛ علائم کشک فاسد | کشک مایع ارزش بیشتری دارد یا کشک جامد ؟ | کشکهای شیشهای را بجوشانید
به گزارش همشهری آنلاین، دکتر حمید خسروی، متخصص علوم و صنایع غذایی و مشاور و مدرس صنایع لبنیات در گفتوگو…
بیشتر بخوانید » -
طریقه نگهداری رب خانگی در فریزر برای مدت طولانی ؛ نگهداری رب در زیپ کیپ چگونه است؟
به گزارش همشهری آنلاین به نقل از نمناک، بسیاری از خانمهای ایرانی به دلیل عدم وجود مواد نگهدارنده در ربهای…
بیشتر بخوانید » -
چند کاربرد جالب تخم مرغ که نمیدانستید | بهترین روش نگهداری تخم مرغ ؛ زمان مصرف غذاهایی که تخم مرغ دارند
به گزارش همشهری آنلاین به نقل از نمناک، تخم مرغ بهترین منبع پروتئین برای بدن است که در بسیاری از…
بیشتر بخوانید » -
چرا برنج به پلوپز می چسبد ؟ ؛ ۷ دلیل و راهحلهای ساده برای نچسبیدن برنج به پلوپز | مقدار آب و برنج در پلوپز
به گزارش همشهری آنلاین به نقل از راهنماتو، پلوپز یکی از وسایل برقی و کاربردی آشپزخانه است که پخت برنج…
بیشتر بخوانید » -
جلوگیری از خراب شدن خیار شور با این ترفندها ؛ خیار شور را در کجا نگهداری کنیم ؟
به گزارش همشهری آنلاین به نقل از نمناک، خیار شور یکی از دورچینهای محبوبی است که میتوان آن را با…
بیشتر بخوانید »