سلامت > تغذیه
-
راهکار حیاتی برای به حداقل رساندن خطر سکته مغزی
به گزارش خبرنگار مهر به نقل از مدیکال نیوز، تحقیقات اخیر نشان میدهد که استفاده از جایگزینهای نمک غنی شده…
بیشتر بخوانید » -
گیاهی شگفت انگیز برای سلامت، زیبایی و تناسب اندام
به گزارش خبرنگار مهر، مریم گلی گیاهی از خانواده نعناعیان است که نام علمی آن Salvia officinalis بوده و ارتباط…
بیشتر بخوانید » -
غذاهای فراسودمند؛ از چالشهای داخلی تا فرصتهای جهانی
همسو پزشکی: ابراهیم شیخ، در ششمین کنگره بین المللی پروبیوتیک و غذاهای فراسودمند، گفت: این صنعت نه تنها در ایران،…
بیشتر بخوانید » -
گیاهی که اختلال رشد کودک و اوتیسم را کاهش میدهد
به گزارش خبرنگار مهر، خرفه گیاهی علف مانند، یک ساله، با طعمی شیرین و ترش است، همچنین طبع این نوع…
بیشتر بخوانید » -
بیمارانی که نباید ذرهای آرد گندم یا جو مصرف کنند
آزیتا حکمتدوست پزشک عمومی و متخصص تغذیه در گفتوگو با خبرنگار مهر، به نکات مهمی درباره رژیم غذایی بیماران مبتلا…
بیشتر بخوانید » -
مواد غذایی برای کاهش استرس و تقویت ایمنی بدن
احمد اسماعیل زاده مدیر کل دفتر تغذیه جامعه وزارت بهداشت در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری مهر بر اهمیت تغذیه در…
بیشتر بخوانید » -
ناگفتههایی از یک قاتل محبوب!
خبرگزاری مهر – گروه سلامت: سالهای زیادی از معرفی اولین نوشابههای انرژیزا به بازار جهان و ایران نمیگذرد، اما طی…
بیشتر بخوانید » -
مصرف آنتی بیوتیک در ایران بالاتر از استاندارد جهانی است
همسو پزشکی: مریم تاج آبادی ابراهیمی، از صرفه جویی ۲۰۰ میلیون دلاری با تولید محصولات پروبیوتیک در کشور خبر داد…
بیشتر بخوانید » -
سلامت مردم «خط قرمز» سازمان غذا و دارو است
به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از ایفدانا، عبدالعظیم بهفر، در نشست هماندیشی مدیران نظارت بر مواد غذایی و آشامیدنی…
بیشتر بخوانید » -
نقش نظارتی آزمایشگاه مرجع در حوزه غذا قابل کتمان نیست
به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از ایفدانا، مهدی انصاری دوگاهه، در نشست هماندیشی مدیران نظارت بر مواد غذایی و…
بیشتر بخوانید »