سلامت > تغذیه
-
قند فروکتوز در پیشرفت سرطان نقش دارد؟
به گزارش خبرنگار مهر به نقل از مدیسن نت، تحقیقات جدید نشان میدهد که فروکتوز با سایر قندها (مانند گلوکز)…
بیشتر بخوانید » -
با رژیم غذایی دردهای مزمن را کاهش دهید
به گزارش خبرنگار مهر به نقل از رویترز، در یک مطالعه جدید، محققان دانشگاه استرالیای جنوبی به ارتباط مستقیم بین…
بیشتر بخوانید » -
با این خوراکیها در هوای آلوده ایمن شوید
مرتضی مجاهدی عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی بابل در گفتوگو با خبرنگار مهر، راه حلهای طب سنتی برای اینکه…
بیشتر بخوانید » -
مراقب روغن بدنتان باشید
همسو پزشکی: فرشته فزونی رئیس گروه بهبود تغذیه دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، ضمن توصیه به هموطنان برای خودداری از…
بیشتر بخوانید » -
هشدار نسبت به تقلب در عرضه گیاه سداب در عطاریها
همسو پزشکی: علیرضا رستمی مدیرکل فرآوردههای طبیعی، سنتی و گیاهی سازمان غذا و دارو با اشاره به گزارشهای واصله بیان…
بیشتر بخوانید » -
روغن خوراکی؛ مفید یا مضر برای سلامت انسان
مصرف روغن خوراکی برای سلامت انسان می تواند مفید باشد، به شرطی که بدانیم از کدام نوع روغن های خوراکی…
بیشتر بخوانید » -
مصرف شکلات تلخ خطر ابتلا به دیابت را کاهش میدهد؟
به گزارش خبرنگار مهر به نقل از واشنگتن پست، دلیل این امر کاملاً مشخص نیست، اما محققان بر این باورند…
بیشتر بخوانید » -
ارتباط رژیم غذایی ناسالم با سرطانهای کُشنده
یک تحقیق استرالیایی به ارتباط بین رژیم غذایی نامناسب و سرطانهای کشنده دستگاه گوارش پی برده است. منبع:مهر
بیشتر بخوانید » -
غذاهای فوق فرآوری شده در بروز بیماری پوستی «پسوریازیس» نقش دارند
به گزارش خبرنگار مهر به نقل از مدیسن نت، تیمی به سرپرستی دکتر «امیلی اسبیدیان»، متخصص پوست در بیمارستان هنری…
بیشتر بخوانید » -
ماجرای صدور مجوز سلامتبخش روغن تنها با یک مطالعه
احمد اسماعیل زاده مدیر کل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت در گفت گو با خبرنگار مهر، درباره روغنهای بالانسر…
بیشتر بخوانید »